Hos oss på Andrens Bil kan du känna dig trygg och vara säker på att du får det bästa för din bil. Här är alla tekniker utbildade, och vi vet hur vi tar hand om din bil på bästa sätt. Vi har kunskaperna, programvarorna och originaldelarna som behövs. Och vi bryr oss om dig och din bil.

Öka attraktionskraften hos din Honda
Den dag du funderar på att byta bil så ökar attraktionskraften hos din bil om du kan dokumentera att all service är utförd på en Honda Verkstad.

Kontrollerad Bilverkstad
Andrens Bil är en s k Kontrollerad Bilverkstad, d v s godkänd enligt bilverkstädernas kvalitetssäkringssystem Kontrollerad Bilverkstad – ett samarbete mellan motorbranschen, Konsumentverket, Motormännens Riksförbund, Bilprovningen och försäkringsbolagen.

En Kontrollerad Bilverkstad måste uppfylla mycket hårda kvalitetskrav på arbetssätt och rutiner. För att du ska vara säker på att din verkstad lever upp till kraven, görs slumpmässiga och oanmälda stickprovskontroller av service och reparationer som verkstaden utfört. Kontrollerna utförs av Bilprovningen och Motormännens Testcenter.

Du blir kontaktad om vi skulle upptäcka något som bör åtgärdas men som inte ursprungligen beställts, inklusive prisförslag.

Du får fullständiga garantier på såväl arbete som delar.

Din bil är färdig när vi lovat, till överenskommet pris. Om kostnaden överstiger 1.000 kr har du rätt till skriftlig uppgift om ett ungefärligt, fast eller högsta pris. Du får kontroll över kostnaderna – du vet ju slutnotan redan från början.

Besök gärna www.andrensbil.se